Vår temavecka i Las Palmas om Tredje steget i livet blev en succé!

januari 25, 2015

Så vi planerar för ny vecka i nov 2015. Vi har redan flera anmälda, och då antalet deltagare är begränsat (max 12), gäller det att hänga på om du är intresserad! Vi, Elisabeth Solin och jag,  återkommer med mer information under våren. Men kontakta oss gärna redan nu om du har frågor kring veckan – för din egen eller en god väns räkning.

Temaveckan är för kvinnor 60+ som vill utforska sina tankar, känslor och drömmar inför ett nytt skede i livet. Miljön som inramning är an av världens vackraste stränder, Las Canteras, vid storstaden Las Palmas på ön Gran Canaria.

Temat Tredje steget bygger på Elisabeths bok med samma namn. I den boken är en rad experter och privatpersoner intervjuade om det mesta. Här finns allt från forskarfakta om vad som händer oss i tredje åldern till en rad inspirerande livsöden om olika vägar och val.

Själv är jag intervjuad  både som privatperson och expert. Som privatperson delar jag med mig av några milstolpar i livet och tankar om den tid som är nu. Som expert informerar jag om småföretagarlivet vid 60+. Avveckling eller nystart?

Under temaveckan tar vi avstamp från boken, med aktuella tillägg, och du som deltagare får
– samtala i grupp om frågor som angår dig, och lyssna på andra – under ledning
– ta del av miniföreläsningar i ämnen som gruppen väljer
– få tid till egen reflektion, kanske när du strosar vid den långa stranden, och hör Atlantens vågor slå

Mer information kommer att finnas framöver på våra respektive hemsidor www.life-tech.se och www.solin.se , men du är också Välkommen att ta kontakt via mejl eller telefon. Aktuella kontaktuppgifter finns på våra hemsidor.

C Eva-Britt Hult
(Alla tidigare inlägg finns samlade under fliken Blogg på Startsidan)

Posted in Blogg poster. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *