Lyckad föreläsning på Stadsbiblioteket i vårliga Lund!

mars 31, 2014

Härligt gensvar från stor publik. Skön känsla att kunna ösa ur snart 30 års erfarenhet av företagsfrågor. Om att Starta eget – och sen då? Hur räknar man ut pris och tar betalt? Vad ska man mer tänka på för att det ska gå runt och man ska kunna utveckla sitt företag? Det finns många knep som står sig och som inte kostar något att ha med sig i dagligt företagarliv, men kan kosta mycket att INTE ha med sig!

Många bibliotek är aktiva och lyfter fram småföretagsfrågor. Lunds bibliotek är ett av dem. Bibliotekarien Gitt Ossler var här den pådrivande och hade fixat så bra. Kände mig extra välkommen då bordet innanför entrén var fyllt av vårkataloger där jag syntes på framsidan tillsammans med storheter som Karen Blixen, Britt G Hallqvist, Katarina Mazetti m fl! Bara sola sig och ta emot. Jag kommer gärna till fler bibliotek!

Länk till programmet här!

 

©Eva-Britt Hult
(Alla tidigare inlägg finns samlade under fliken Blogg på Startsidan.)

 

Posted in Blogg poster. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *