Välkommen till En plats i solen, november 2014! Tema: Tredje steget. De viktiga åren efter 60

januari 10, 2014

Kommer du med? Tipsa mamma eller väninna? Här kan du som är kvinna 60+ utforska dina tankar, känslor och drömmar. Vid en av världens vackraste stränder: Las Canteras vid storstaden Las Palmas på Gran Canaria. 24-28 november.

Vi som arrangerar denna temavecka för kvinnor 60+ är min kollega, författaren, beteendevetaren och ledarskapcoachen Elisabeth Solin och jag, Eva-Britt Hult.

Temat Tredje steget bygger på Elisabeths bok med samma namn. I den boken är en rad experter och privatpersoner intervjuade om det mesta. Här finns tydliga forskarfakta om vad som händer med oss i tredje åldern liksom en rad inspirerande livsöden om olika vägar och val.

Själv är jag intervjuad både som expert och privatperson. Som expert informerar jag om småföretagarlivet vid 60+. Avveckling eller nystart? Som privatperson delar jag med mig av några milstolpar och hållhakar i livet och tankar om den tid som är – nu.

Under temaveckan tar vi avstamp från boken, med aktuella tillägg, och du som deltagare får

– samtala i grupp om frågor som angår dig, och lyssna på andra – under ledning

– ta del av miniföreläsningar i ämnen som gruppen väljer

– få tid till egen reflektion, kanske när du strosar vid den långa stranden och hör Atlantens vågor slå
Kostnad: 5 900 kr

Resa och hotellrum ordnar du enkelt själv. Det finns otaliga hotell utmed och nära stranden. Bland annat Norwegian flyger till Las Palmas. Själva kursen kommer att vara vid Hotell Exe som ligger med utsikt över den tre kilometer långa Las Canteras-stranden. Bergen omkring. Havet och horisonten.

Vi återkommer med mer information på våra respektive hemsidor, Facebook mm, http://www.life-tech.se och http://www.solin.se .

©Eva-Britt Hult
(Alla tidigare inlägg finns samlade under fliken Blogg på Startsidan.)

 

Posted in Blogg poster. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *