November. 2014 års almanacka. Lägga in bokningar. Utveckla.

november 21, 2013

Planera. Tid att se framåt. Och bakåt. För att sen se framåt igen! Ta nya tag. Jag sitter med almanackan för år 2014 och har börjat lägga in några bokningar för våren. Väldigt roligt. November passar bra för sådant arbete.  November passar också bra för att göra en avstämning av hur året har varit, vad som var bra och vad som kan utvecklas till nästa år.

Jag inser att vår bok ”Konsten att öka lönsamheten” är ett perfekt verktyg för en genomgång av sitt företagarår och för sikte framåt! I tolv kapitel betar vi av det mesta. Affärsplan, Kunder, Sälj, Prissättning, Nätverk och Stresshantering …  Allt finns med. (Boken kan köpas från Tillväxtverket eller laddas ner därifrån kostnadsfritt.)

Så varför gå över bron efter vatten? Jag slår ihop almanackan, hämtar boken i bokhyllan och packar ner den i resväskan. Snart ska jag åka på utbildningsresa där jag tillsammans med andra företagare ska syna nuläge och framtidsplaner.

Jag vet att jag kommer hem med ny energi och nya planer. Påfyllnad inför 2014. Så spännande.

©Eva-Britt Hult
(Alla tidigare inlägg finns samlade under fliken Blogg på Startsidan.)

Posted in Blogg poster. Bookmark the permalink.

Comments are closed.