Program för temahelg för Kvinnor 60+ – i Stockholm 26-27 nov 2016!

mars 21, 2016

Bok Tredje steget EB oE vid Hjorthagen

Välkomna till en helg i möjligheternas tecken! Liksom vid tidigare temadagar tar vi avstamp från boken Tredje Steget av Elisabeth Solin. Vi kommer att
– ta del av miniföreläsningar
– samtala i grupp
– ha minipass i rörelse och avspänning
– få tid till egen reflektion

Exempel på teman: Vem är jag utan min yrkesidentitet? Kan jag, vill jag startat en ny karriär? Som företagare eller volontär? Vad ska jag annars göra? Hur förbättrar jag min hälsa? Vad gör jag med min ensamhet? Tvåsamhet? Kan jag nätdejta? Hur lättar jag min packning? Vart vill jag vara på väg?

Elisabeth Solin www.solin.se och jag leder temadagarna. Medverkar i år gör även fysioterapeut Gudrun Khemiri, som leder minipass i rörelse och avspänning, se www.andasut.se

Några citat från tidigare kursdeltagare: ”Lindrat framtidsoro och fått hopp och konkreta planer för de närmaste åren.”  ”Fina kontakter, diskussioner och glada skratt.” ”Fått bra fokus på mig själv och framtida mål.” ”Att möta andra med samma tankar.” ”Elisabeth och Eva-Britt – bra förebilder för seniorkvinnor i karriären, med distans till sig själva.” ”Att snabbt kunna utveckla bra relationer med människor man inte kände från början.”

Boken Tredje steget kommer att ingå.

För mer inf om temahelgen och anmälan se www.folkkulturcentrum.se Aktuella kurser – Tankar i tredje steget.
För fler frågor nås vi också på tel. Eva-Britt Hult 070-766 37 82 och Elisabeth Solin 070 827 27 08.

Begränsat antal deltagande. Senaste anmälningsdag 14 november 2016.
Välkomna!

 

Posted in Blogg poster. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *